THE SMART TRICK OF خواص میوه عناب خشک THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of خواص میوه عناب خشک That Nobody is Discussing

The smart Trick of خواص میوه عناب خشک That Nobody is Discussing

Blog Article

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

عناب می‌تواند گردش خون را تنظیم کند. گردش خون بهینه به این معنی است که اندام‌های شما کاملاً اکسیژن‌دار هستند و به طور کلی احساس شادابی و انرژی می‌کنید.

عناب خشک مزه‌ای شبیه خرما دارد، بسیار انرژی‌زا و حاوی چندین نوع ویتامین‌ و ماده معدنی است.

همچنین ورزشکاران می‌توانند قبل از فعالیت‌های سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کم‌آبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.

این ماده باعث بهبود علائم گوارشی در روده حیوان می‌شود. برای رفع یبوست می توانید شکم خود را ماساژ دهید که در مقاله ماساژ شکم برای رفع یبوست به شرح آن پرداخته‌ایم.

بنابراین خواص عناب برای زنان مربوط به رحم و تخمدان‌ها است که با ارتقای سلامت این اندام‌های داخلی به پیشگیری از سرطان و یا نازایی کمک می‌کند. به همین دلیل مصرف به‌اندازه عناب برای خانم‌ها و به‌خصوص خانم‌های جوانی که به دلیل ابتلا به سندرم پلی کیستیک تخمدان، قاعدگی نامنظمی دارند؛ ضروری است.

اگر بخواهیم شکل خشک شده این میوه را با عناب تازه مقایسه کنیم، مردم بیشتر این نوع را مصرف خواص عناب خشک و از آن برای مصارف آشپزی استفاده می‌کنند. از جمله خواص عناب خشک باید به کالری بالای آن اشاره کنیم.

عناب می‌تواند سلامت تخمدان را بهبود بخشد. در مطالعه‌ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد.

خواص عناب تازه برای کبد چرب از طریق مصرف صحیح آن چندین برابر می‌شود. به همین دلیل در ادامه قصد داریم در خصوص روش‌های مختلف استفاده از خواص عناب برای درمان کبد چرب صحبت کنیم.

مصرف چند عناب در روز ایده خوبی است زیرا به تغذیه خون معروف است.

از دیگر خواص عناب تازه می‌توان به خواصی چون خونساز بودن و ملین بودن اشاره کرد. همچنین عناب دارای لعاب بسیار زیادی است و سینه را نرم می‌نماید. استفاده از مغز میوه در زخم‌ها و بریدگی‌ها سبب سرعت بخشیدن به بهبود آن‌ها خواهد شد.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

در مطالعه‌ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد. در پایان مطالعه، آنها دریافتند که این فرمول طبیعی به اندازه قرص های ضد بارداری در درمان کیست تخمدان موثر است (معمولاً برای این بیماری تجویز می شوند).

عناب حاوی موادی موسوم به تانیس است. طبق برخی مطالعات، تانیس‌ها ضدعفونت، ضدالتهاب و ضدخونریزی هستند و می‌توانند خونریزی غیرعادی را متوقف کنند.

Report this page